Novine: Čvrst stav; od Srbije traže da pusti Kosovo u UN, za nas je to neprihvatljivo!; Sledi totalni rat

Izvor: B92, 08.Okt.2022, 21:13

Novine: "Čvrst stav; od Srbije traže da pusti Kosovo u UN, za nas je to neprihvatljivo!"; "Sledi totalni rat"

Novine za nedelju 9. oktobar pišu o porukama koje je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao tokom obraćanja, kao i o najnovijim dešavanjima u Ukrajini.

"Politika" u najnovijem broju piše o Vučićevom obraćanju: "Srbija ulaže 12 milijardi evra u energetsku diversifikaciju"; ovaj list piše i o mentalnom zdravlju nacije: "Psihički ugrožena svaka treća osoba"

"Večernje novosti" navode da je Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvorio karte: "Borim se za srpski račun i interese"; Novosti pišu i o eksploziji kamiona bombe na poluostrvu: "Teroristi udarili na Krimski most"

"Blic" na naslovnoj strani novog broja izdvaja Vučićevo obraćanje: "Uskoro veće penzije i plate, mladima još po 5.000 dinara"

"Kurir", takođe, piše o obraćanju predsednika Srbije: "Čvrst stav; od Srbije traže da pusti Kosovo u UN, za nas je to neprihvatljivo!"

"Alo" na naslovnici izdvaja pritiske na našu zemlju i Aleksandra Vučića: "Srbija će izdržati"; ovaj list piše i o dešavanjima u Ukrajini: "Sledi totalni rat"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.