Novinari bojkotovali konferenciju ministarke zbog TV Klan Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Avg.2023, 16:15

Novinari bojkotovali konferenciju ministarke zbog TV Klan Kosova

Novinari različitih medija na Kosovu su 1. avgusta bojkotovali konferenciju za novinare ministarke industrije, preduzetništva i trgovine Rozete Hajdari, na kojoj je govorila o suspenziji sertifikata za rad televizije Klan Kosova. Ovo Ministarstvo je 28. jula odbacilo žalbu Klan Kosova, čime je otvoren put za zatvaranje tog medija. Novinarka Klan Kosova je prva uklonila mikrofon u znak bojkota konferencije ministrke Hajdari 1. avgusta u Prištini, a potom su njen primer sledile i druge...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Novinari u Prištini bojkotovali konferenciju ministarke zbog TV Klan Kosova

Izvor: Danas, 01.Avg.2023

Novinari različitih medija na Kosovu su bojkotovali su konferenciju za novinare ministarke industrije, preduzetništva i trgovine Rozete Hajdari, na kojoj je govorila o suspenziji sertifikata za rad televizije Klan Kosova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.