Novi skandal! Haradinaj uzurpirao deo srpske teritorije, preoteo Bujanovac i Preševo!

Izvor: BKTV News, 15.Apr.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal! Haradinaj "uzurpirao" deo srpske teritorije, preoteo Bujanovac i Preševo!

Za novinare srpskih redakcija koji su pratili ovaj događaj nije bio obezbeđen prevod na srpski jezik, iako je on, po kosovskom ustavu, zvaničan u upotrebi i ravnorpavan sa albanskim.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je danas da će auto-putem Priština-Gnjilane-Belo brdo, koji je počeo danas da se gradi, biti povezana "Anamorava" (Kosovsko pomoravlje) sa, kako tvrdi, "istočnim Kosovom" (Opštine Preševo i Bujanovac), prenosi RTS, pozivajući se na lokalne medije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Borbeni avioni Vojske Srbije iznad Preševa! (VIDEO)

Haradinaj to izjavio na ceremoniji u selu Žegovac kod Gnjilana, dodavši da je za realizaciju prvog dela tog projekta obezbeđeno 87 miliona evra, a da će projekat izgradnje autoputa trajati 30 meseci.

Albanci ruše Haradinaja!

Za novinare srpskih redakcija koji su pratili ovaj događaj nije bio obezbeđen prevod na srpski jezik, iako je on, po kosovskom ustavu, zvaničan u upotrebi i ravnorpavan sa albanskim, preneo je portal RTV Puls.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.