Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2024, 16:50

Novi napadi na Srbe na Kosovu i Metohiji u cilju njihovog zastrašivanja

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se porodični dom Miodraga Kostića iz Plemetine za vikend našao na meti pljačkaša koji su mu obili i poharali garažu, u kojoj je čuvao vredan alat, što je izazvalo veliko uznemirenje, kako njega, tako i njegovih komšija u tom selu, koji opravdano strahuju za svoju bezbednost i imovinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Novi napadi na Srbe na KiM u cilju njihovog zastrašivanja

Izvor: B92, 15.Jan.2024

Kancelarija za Kosovo i Metohiju navela je da je nastavljen niz napada na imovinu Srba i Srpske pravoslavne crkve u ovoj godini i ugrožava egzistencija Srba...Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se porodični dom Miodraga Kostića iz Plemetine za vikend našao na meti pljačkaša...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.