Nenad Čanak: Bojkot je znatno opasnija verzija „belih listića“

Izvor: Danas, 29.Okt.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Čanak: Bojkot je znatno opasnija verzija „belih listića“

Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, izjavio je nedavno da se niko od aktuelnih političara ne bavi ljudima koji žive na Kosovu ili očuvanjem kulturnog nasleđa, već da "svi pričaju o parama i svađaju se oko plena". Članak Nenad Čanak: Bojkot je znatno opasnija verzija „belih listića“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska elektroenergetska korporacija dobila 76 miliona evra za smanjenje zagađenja vazduha

Izvor: Danas, 29.Okt.2019

Kosovska elektroenergetska korporacija (KEK) će dobiti 76 miliona evra za smanjenje zagađenja iz Termoelektrane Kosovo B, saopšteno je iz KEK-a. Članak Kosovska elektroenergetska korporacija dobila 76 miliona evra za smanjenje zagađenja vazduha se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

„Dupli program“ u nevreme

Izvor: Danas, 29.Okt.2019

Pobeda nad Megom bila je prekid crne serije crveno-belih u oba takmičenja, u nevreme ipak dolazi na red prvi od sedam "duplih programa" ove sezone Evrolige. Članak „Dupli program“ u nevreme se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.