Nemci vratili srpskog ministra u kosovsku vladu

Izvor: B92, 04.Okt.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nemci 'vratili' srpskog ministra u kosovsku vladu"

Ministar u ostavci u kosovskoj vladi za zajednice i povratak Dalibor Jevtić prisustvovao je sednici vlade, javila je Koha.net.

Taj portal navodi da je na povratak ministara Srpske liste u vladu u Prištini uticala nemačka delegacija koja boravi u Prištini.

U toj delegaciji su, kako se navodi, Tomas Ričard Silberhorn, državni sekretar u Ministarstvu odbrane i Marija Flašbart, državni sekretar u Ministarstvu za ekonomsku saradnju.

Koha podseća da su članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prištinske vlade iz Srpske liste podneli ostavke nakon hapšenja direktora vladine Kancelarije za KiM Marka Đurića, ranije ove godine u Kosovskoj Mitrovici.

Od tada, dodaje se, srpski članovi vlade nisu učestvovali ni na jednoj sednici vlade, do danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kabinet Jevtića: Ministar u ostavci na sastanku sa delegacijom Nemačke

Izvor: RTS, 04.Okt.2018

Ministar za zajednice i povratak u ostavci u kosovskoj vladi, Dalibor Jevtić, nije danas učestvovao u radu kosovske vlade, već je prisustvovao sastanku sa delegacijom Nemačke u sastavu Tomas Ričard Silberhorn, državni sekretar u Ministarstvu odbrane i Maria Flašbart, državni sekretar u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.