Nemci se sele:“Ne želimo sa azilantima živeti u istoj kući“

Izvor: 011vodič.com, 11.Mar.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci se sele:“Ne želimo sa azilantima živeti u istoj kući“

Oko 210 takozvanih izbeglica se uselilo u bivše vojne stanove u mesto od oko 840 stanovnika  Obermehler(Unstrut-Heinrih-opština) dok im se ne reši azilantski status.
Pre useljenja azilanata 10 stanara jedne zgrade se iselilo jer kako kažu ne žele zajedno sa azilantima živeti u istoj zgradi.
U međuvremenu se saznalo da se ne radi o nikakvim „traumatiziranim izbeglicama“ već o „ekonomskim izbeglicama“.Većina njih su kosovski Albanci i Romi.
Nemci se boje naglog porasta >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kriminala,ne žele smeće u dvorištima i po ulicama,nepodnošljivu buku i uopšte ne žele nova socijalna žarišta.Žale se da je time životni kvalitet koji su do sada imali pao na najniže grane.
Njih niko nije pitao da li se slažu sa tim da im nove komšije budu azilanti Albanci i Romi,niti da li bi dozvolili ekonomskim izbeglicama i avanturistima da žive u njihovim domovima.
Većina nemaca se striktno protivi masovnom dolasku i primećuje se velika odbojnost prema njima.
MDR 
 
The post Nemci se sele:“Ne želimo sa azilantima živeti u istoj kući“ appeared first on Politika.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.