Nemanji Vlaškoviću određen pritvor od 30 dana i pored dokaza da nije kriv

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 12:13

Nemanji Vlaškoviću određen pritvor od 30 dana i pored dokaza da nije kriv

Nemanji Vlašković iz Leposavića koji je uhapšen zbog navodnog napada na novinare, Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je pritvor od 30 dana.

Ovo je potvrdio danas Tanjugu njegov branilac, advokat Predrag Miljković.

"Veoma sam nezadovoljan odlukom suda. Sudu sam dostavio fotografije i snimak na kojem se vidi da Nemanja Vlašković nije ni na koji način izvršio ono što mu se stavlja na teret“, kazao je Miljković i najavio žalbu u predviđenom roku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prema rečima advokata, Osnovno tužilaštvo u Mitrovici Vlaškoviću na teret stavlja krivična dela uništenje i oštećenje imovine, izazivanje rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, učestvovanje u grupi radi vršenja krivičnog dela huliganstva.

Nešković je prebačen u zatvor u Podujevu.

Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Đeljalj Svečlja objavio je fotografiju osobe sa kapuljačom i tamnim naočarima, uz tvrdnje da je u pitanju uhapšeni Nemanja Vlašković, za koga tvrdi da je učestvovao u napadu na albanske novinare 29. maja.

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, vidi se kako Vlašković stoji u masi, ali se nalazi nekoliko metara iza osobe koja nosi kapuljaču i koju je Svečlja zaokružio i naveo da je reč o Vlaškoviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nemanji Vlaškoviću određen pritvor od 30 dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2023

Nemanji Vlašković iz Leposavića koji je uhapšen zbog navodnog napada na novinare, Osnovni sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je pritvor od 30 dana, potvrdio je danas za Tanjug njegov branilac, advokat Predrag Miljković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.