Izvor: RTS, 22.Apr.2021, 10:52

Nemački šef diplomatije Hajko Mas danas u Prištini, u petak u Beogradu

Ministar spoljnih poslova Nemačke Hajko Mas dolazi danas u službenu posetu Prištini, gde će se sastati sa novoizabranim predstavnicima privremenih institucija, a jedna od tema razgovora biće i dijalog sa Beogradom.
Portparol nemačkog ministarstva spoljnih poslova Marie Adebahr, rekla je medijima na albanskom da će Mas diskutovati sa prištinskim zvaničnicima, a onda i zvaničnicima u Beogradu i o dijalogu i normalizaciji odnosa.

Hajko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mas stiže u Prištinu oko 14 časova, a onda će se najpre sastati sa kosovskom predsednicom Vjosom Osmani, zatim sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem i ministarkom spoljnih poslova Donikom Gervalom.
U petak Hajko Mas dolazi u Beograd.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hajko Mas u Prištini?

Izvor: B92, 22.Apr.2021

Priština -- Ministar spoljnih poslova Nemačke Hajko Mas posetiće danas Prištinu, prenose prištinski mediji pozivajući se na izvor u nemačkom ministarstvu spoljnih poslova...Prištinska Gazeta ekspres, pozivajući se na portparolku nemačkog Ministarstva Mariju Adebar, prenosi da će iz Prištine...

Nastavak na B92...

Hajko Mas danas u Prištini, sutra u Beogradu

Izvor: Blic, 22.Apr.2021

Nemački ministar spoljnih poslova, Hajko Mas, danas dolazi u posetu Prištini, a već sutra putuje u zvaničnu posetu Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.