Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2023, 14:08

19. dan protesta Srba na severu Kosova i Metohije, KFOR bacio suzavac na građane u Leposaviću da bi prištinskom ministru omogućio izlazak iz opštine

 U Leposaviću nova provokacija: ministar uprave i lokalne samouprave privremenih prištinskih institucija Eljbert Krasnići ušao je jutros u zgradu opštine da bi se sastao sa gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem. Mađarski KFOR suzavcem rasterao Srbe koji su zbog toga protestovali. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest u Srba u Severnoj Mitrovici: Traže puštanje uhapšenih sunarodnika (FOTO)

Izvor: Blic, 16.Jun.2023

Uprkos kiši i lošem vremenu, više hiljada Srba okupilo se danas u Kosovskoj Mitrovici da u mirnoj protestnoj šetnji podrže svoje uhapšene sunarodnike Miluna Milenkovića Luneta, Radoša Petrovića i Dušana Obrenovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.