Izvor: Danas, 25.Sep.2023, 17:12

Narodna stranka podnela inicijativu za hitnu sednicu skupštine o Kosovu i Metohiji

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Stefan Jovanović podneo je danas predsedniku Skupštine Srbije Vladimiru Orliću inicijativu za sazivanje sednice parlamenta po hitnom postupku na kojoj bi poslanici i javnost bili obavešteni o poslednjim događajima na Kosovu i Metohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sednica NSRS počela minutom ćutanja za ubijene Srbe na Kosovu: Poslanici na dnevnom redu imaju više predloga zakona za razmatranje (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Sep.2023, 10:58

Sednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će poslanici po hitnom postupku razmatrati više predloga zakona počela je u Banjaluci minutom ćutanja i odavanjem pošte Srbima ubijenim na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.