Narodna stranka: Dok Vučić pravi performanse, Kurti zauzima sever Kosova i Metohije

Izvor: Beta, 26.Maj.2023, 14:21

Narodna stranka: Dok Vučić pravi performanse, Kurti zauzima sever Kosova i Metohije

Predsednik Pokrajinskog odbora Narodne stranke Kosovo i Metohija Žarko Ristić kazao je danas da kosovski premijer Aljbin Kurti "zauzima" sever Kosova, dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Beogradu pravi "performans"."Od imenovanja albanskih gradonačelnika u srpskom Leposaviću, srpskom Zvečanu, i srpskom Zubinom Potoku, preko vojnih NATO vežbi sa ROSU, nije prošlo mnogo vremena do sirena za uzbunu", rekao je Ristić, a saopštila Narodna stranka.On je naveo da su u Beogradu "sendviči i razglas kao za rok koncert", a da su za to vreme sirene za uzbunu na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zavetnici traže sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog dešavanja na severu Kosova

Izvor: Beta, 26.Maj.2023

Stranka Zavetnici zatražila je danas hitno sazivanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost zbog dešavanja na severu Kosova.Zavetnici su u saopštenju naveli da su u prethodnom periodu upozoravali da će kosovski premijer Aljbin Kurti "okupirati" sever Kosova i da se to danas "nažalost obistinilo"."Parapolicijska...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.