Najveći spomenik na svetu nekom pedofilu, podignut u Prištini

Izvor: KMnovine.com, 03.Jan.2024, 15:08

Najveći spomenik na svetu nekom pedofilu, podignut u Prištini

Najveći spomenik na svetu nekom pedofilu, podignut u Prištini
Povodom najnovijih otkrića duboke umešanosti Bila Klintona u lanac pedofilije, reakcije su žestoke i brojne



Tako je nezavisni novinar sa Kosova i Metohije, Ivan Maksimović, primetio da se u svetlu novih saznanja može reći da se "najveći spomenik na svetu nekom pedofilu, nalazi u Prištini".

Da li ste znali?
najveći spomenik na svetu nekom >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << pedofilu, nalazi se u Prištini, glavnom gradu okupirane srpske pokrajine Kosovo i Metohija.
Spomenik je podignut u znak albanske zahvalnosti za monstruozne zločine (Bila Klintona) nad Srbima, napisao je Maksimović na nekadašnjem Tviteru, danas mreži H.


Did you know?
the largest monument in the world to a pedophile, is located in Pristina, the capital of the occupied Serbian province of #Kosovo and #Metohija.
The monument was erected as a sign of Albanian gratitude for the monstrous crimes against the Serbs.#BillClintonIsAPedo pic.twitter.com/GLlvKodNRy
— Ivan Maksimovic (@Ivan_Max_) January 3, 2024


Prema saznanjima koja su dospela u javnost a u sklopu sudskog procesa koji se vodi protiv organizovanog lanca pedofilije na privatnom ostrvu milijardera Džefrija Epstina, Bil Klinton se pominje čak 50 puta.



Neki od medija, poput Bibisija na srpskom, već su ustali u odbranu Bila Klintona "objašnjavajući" kako to što je pedeset puta posetio ostrvo na kome se masovno obavljala monstruozna i satanistička eksploatacija nesrećne dece "nema dokaza" za njegovu umešanost!



Povezanost porodice Klinton sa pedofilijom, ili drugih članova njihove stranke poput Bajdena koji je i usniman u jednom takvom ispadu, nije nikakva novina. Slični navodi i ranije su dospevali u javnost ali mahom su to bila "tek" svedočenja koja su redovno ignorisana.


Braniti ove ljude pored ovako čvrstih dokaza, predstavlja monstruoznost najvišeg stepena. upravo onu kakva odlikuje masovne i najteže zločine izvršene nad Srbijom tokom NATO agresije koju je predvodila Amerika na čelu sa Bilom Klintonom.


 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2024 ::    Hvala na interesovanju




Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.