Nacrt Upravljačkog tima polazna tačka za razgovor o Zajednici opština, poručio Varhelyi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Maj.2023, 21:03

Nacrt Upravljačkog tima polazna tačka za razgovor o Zajednici opština, poručio Varhelyi

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelyi smatra da je nacrt statuta Zajednice opština sa srpskom većinom na Kosovu koji je predstavio Upravljački tim, polazište za raspravu o formiranju ovog tela. "Ključno je da se Kosovo konstruktivno angažuje i, kako je istakao specijalni predstavnik EU za dijalog (Miroslav Lajčak), nacrt Upravljačkog tima je polazna tačka za dalje razgovore o Zajednici", izjavio je Varhelyi na debati o Kosovu koja je održana na plenarnoj sednici Evropskog...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Varheji: Nacrt upravljačkog tima za Zajednicu opština polazna tačka za dalje razgovore

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2023

Evropski komesar za proširenje Oliver Varheji smatra da je nacrt statuta Zajednice opština sa srpskom većinom na Kosovu koji je predstavio upravljački tim, polazište za raspravu o formiranju ovog tela.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.