Na Panteleju kola opet udarila dete - Ulica Kosovke devojke crna tačka

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Panteleju kola opet udarila dete - Ulica Kosovke devojke crna tačka

Van pešačkog prelaza i van zone škole, kažu u niškoj policiji, kola su udarila 11-godišnjeg dečaka u Ulici Kosovske devojke u niškom naselju Pantelej, u kojoj se često dešavaju ovakve nezgode.

Dečaku je povređen kuk, kažu u Hitnoj pomoći, u nezgodi koja se dogodila juče u 9:45.

Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta, povređeni je prevezen u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja - kažu u Hitnoj.

Pežo 307, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji je udario dečaka, niških je registarskih oznaka, navode u policiji, a uviđaj je izvršen i obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo.

Inače, pre samo mesec dana u ovoj ulici u Panteleju policijski auto udario je 10-godišnju devojčicu, samo je tada ona prelazila ulicu na pešačkom prelazu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.