Na Kosovu odobrena izgradnja 62 kuće za raseljene

Izvor: RTS, 30.Mar.2020, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu odobrena izgradnja 62 kuće za raseljene

U sklopu programa povratka i reintegracije, na Kosovu je odobrena gradnja 62 kuće za raseljene u opštinama Kosovo Polje, Gračanica, Kamenica, Novo Brdo, Prizren i Štrpce.
Osim izgradnje novih kuća u pomenutim opštinama, odabrani korisnici će dobiti i finansijsku pomoć za pokretanja sopstvenog biznisa radi njihovog ekonomskog osnaživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i stvaranja prihoda za život.
Projekat "Povratak i reintegracija na Kosovu, peta faza (RRK5)" finasiraju Kancelarija EU na Kosovu i Ministarstvo za zajednice i povratak, a implementira IOM.
Projekat ima za cilj povratak raseljenih i reintegraciju interno raseljenih lica sa Kosova u 12 opština, i to: Gračanica, Kosovo Polje, Đakovica, Novo Brdo, Obilić, Orahovac, Prizren, Peć, Istok, Kamenica, Klina i Štrpce, saopšteno je iz Ministarstva za povratak.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.