Na Kosovu i Metohiji 13 novoobolelih, nije bilo preminulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2021, 17:13

Na Kosovu i Metohiji 13 novoobolelih, nije bilo preminulih

Na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata zabeleženo je 13 novih slučajeva koronavirusa, među 1.162 testirana uzorka, saopštilo je Ministarstvo zdravlja privremenih prištinskih institucija.

Nijedan smrtni slučaj od posledica ove infekcije nije zabeležen na KiM u protekla 24 sata, dodaje ministarstvo na svojoj stranici na Fejsbuku.

U tom periodu izlečeno je devet pacijenata, tako da se od koronavirusa ukupno oporavilo 157.820 osoba.

Trenutno je na KiM aktivno 324 slučajeva koronavirusa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na KiM četiri nova slučaja, nema preminulih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2021, 16:57

Na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata zabeležena su četiri nova slučaja korona virusa, među 1.563 testirana uzorka, saopštilo je Ministarstvo zdravlja privremenih prištinskih institucija...Nije bilo preminulih u protekla 24 sata od posledica ove infekcije, dodalo je ministarstvo na Fejsbuku...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.