Na Kosovu 102 obolela od koronavirusa

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Mar.2020, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu 102 obolela od koronavirusa

Nacionalni institut javnog zdravlja Kosova objavio je da je tokom današnjeg dana otkriveno 12 novih slučajeva obolelih od koronavirusa, čime je ukupan broj povećan na 102.

Iz Instituta su objavili da su danas uzeti uzorci od 69 osoba, od kojih je 12 pozitivno.

Svi danas oboleli su slučajevi kontakata za koje je ranije otkriveno da su zaraženi COVID-om 19.

Od tog broja pet osoba su iz opštine Mališevo, koja je i dalje na prvom mestu po broju zaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na Kosovu.

Iz Kosova Polja su tri osobe, iz Prištine dve i po jedna iz opština Mitrovica i Kamenica.

Ranije danas iz Infektivne klinike KBC Kosova su saopštili da je pet osoba smešteno na toj klinici u teškom stanju, od kojih je jedna u izuzetno teškom stanju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovu 102 pacijenta obolela od virusa korona

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2020

Nacionalni institut javnog zdravlja Kosova objavio je da je tokom današnjeg dana otkriveno 12 novih slučajeva obolelih od korona virusa, čime je ukupan broj povećan na 102...Iz Instituta su objavili da su uzeti uzorci od 69 osoba, od kojih je 12 pozitivno...Svi danas oboleli su slučajevi kontakata...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.