Kosovo: Još dva slučaja obolelih od koronavirusa, ukupno 108

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2020, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Još dva slučaja obolelih od koronavirusa, ukupno 108

Na Kosovu su danas potvrđena još dva slučaja inficiranih koronavirusom čime je broj obolelih povećan na 108, saopšteno je iz Nacionalnog instituta javnog zdravlja Kosova (NIJZ).

Među novoobolelima su pacijent iz Đakovice čijih je dvoje članova porodice takođe pozitivno na koronavirus, i osoba iz Prizrena koja je zaražena van Kosova.

U laboratorijama Instituta je do danas testirano 1.175 uzoraka zbog sumnje na prisustvo koronavirusa.

Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zdravlja i Nacionalni institut javnog zdravlja Kosova ponovo su apelovali na građane da se pridržavaju preporuka i uputstava nadležnih, da drže odstojanje od dva metra u kontaktu sa drugim osobama, da ograniče izlaske iz domova, sem u hitnim slučajevima i redovno peru ruke.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kosovo: Još dva slučaja obolelih od korona virusa, ukupno 108

Izvor: Danas, 31.Mar.2020

Na Kosovu su danas potvrđena još dva slučaja inficiranih korona virusom čime je broj obolelih povećan na 108, saopšteno je iz Nacionalnog instituta javnog zdravlja Kosova (NIJZ).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.