Na Kosmetu proslavili američki praznik Dan nezavisnosti

Izvor: TvojPortal.com, 05.Jul.2011, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosmetu proslavili američki praznik "Dan nezavisnosti"

/vesti online/ Na centralnom trgu u Prištini održan je koncert muzičara sa Kosova ''Pozdrav Americi'' kome je prisustvovao veliki broj ljudi. Koncert je organizovala opštinska vlast, uz pomoć Raditoelevizije Kosova i firme AAB.

Stanovnici Kosmeta slavili američki praznik "Dan nezavisnosti

“Ni u jednoj zemlji u svetu, osim u SAD, nisu organizovani koncerti, kao što su ovde na Kosovu u čast 4. jula'', izjavio je Kristofer Del, američki ambasador u Prištini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />Del je, zahvaljujući na koncertu, rekao da se praznična atmosfera povodom američkog praznika oseća isto i u Prištini i u Americi.0statak vesti pročitajte na linku

Srbijakosmetproslavaamericki praznikdan nezavisnosti
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.