Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 14:23

Na KiM zaplenjeno 400 kilograma kokaina

Kosovska policija zaplenila je kamion natovaren sa 400 kilograma kokaina, koji je na KiM ušao iz albanske luke Drač, prenose prištinski mediji i dodaju da je operacija izvedena u saradnji albanske, kosovske i italijanske policije, a kojima je signalizirala američka DEA. Pritvorena jedna osoba zbog zaplenjenog kokaina u Lipljanu.
Predmetni slučaj je pod istragom više od dva meseca, a velika količina droge koje dolazi iz Brazila ušla je u luku Drač >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pre 15 dana i bila je pod policijskim nadzorom.
Albanske vlasti imale su dva meseca da sačekaju ovu pošiljku nakon upozorenja američke DEA.
Po dolasku kontejnera u Drač, albanska policija je ustanovila da se radi o drogi, ali nije intervenisala, dozvolivši sprovođenje procedura kako bi se utvrdilo koje će biti njeno krajnje odredište.
Po završetku procedure, vlasti su na putu ka Kosovu i Metohiji, pratile kamion-kontejner u kojem je navodno bilo i mesa, da bi kod Lipljana policija zaplenila kamion natovaren kokainom.
Policijski inspektori su na licu mesta i vode slučaj. Forenzičari mere zaplenjeni kokain.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovu i Metohiji zaplenjeno 2,2 tone kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021

Na Kosovu i Metohiji zaplenjeno je 2,2 tone kokaina, transportovanog iz albanske luke Drač, saopštili su danas prištinski zvaničnici...Akcija je izvedena u saradnji kosovske, albanske i italijanske policije, prenosi portal Ekonomija online...Kako se navodi, kamion sa drogom praćen je iz albanske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lipljan, zaplenjen kokain bio skriven u hladnjači za meso

Izvor: RTS, 17.Maj.2021

Tužilaštvo i kosovska policija zaplenili su u Lipljanu 400 kilograma kokaina sakrivenog u hladnjači za prevoz zamrznutog mesa, a vrednost zaplenje droge je 20 miliona evra, saopštili su večeras predstavnici tužilaštva i kosovske policije u Prištini. Uhapšeno sedam osoba. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.