Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2020, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Infektivnoj klinici KBC Kosova 43 pacijenata sa koronavirusom

Na Infektivnoj klinici Kliničko bolničkog centra Kosova danas se nalazi 43 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih su šestoro pod terapijom kiseonikom, dok je jedna osoba u intenzivnoj nezi, prenose prištinski mediji.

Što se tiče osoblja klinike, pozitivne su na COVID-19 tri medicinske sestre koje su u dobrom zdravstvenom stanju, od kojih se dve tretiraju na klinici a jedna je u samoizolaciji kod kuće.

Prema poslednjim podacima Nacionalnog instituta javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zdravstva do sada je na Kosovu obolelo od koronavirusa 112 osoba, dok su istovremeno kao negativne na oboljenje vode još četiri osobe, čime se broj izlečenih povećao na pet osoba. Preminula je jedna osoba, 22 marta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Na Infektivnoj klinici KBC Kosova 43 pacijenata sa korona virusom

Izvor: Danas, 01.Apr.2020

Na Infektivnoj klinici Kliničko bolničkog centra Kosova danas se nalazi 43 pacijenata zaraženih korona virusom od kojih su šestoro pod terapijom kiseonikom, dok je jedna osoba u intenzivnoj nezi, prenose prištinski mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.