NP Otadžbina pruža podršku protestima protiv izborne krađe

Izvor: KMnovine.com, 26.Dec.2023, 11:52

NP ''Otadžbina'' pruža podršku protestima protiv izborne krađe

NP ''Otadžbina'' pruža podršku protestima protiv izborne krađe

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ u potpunosti podržava proteste „Srbije protiv nasilja“ zbog kolosalne izborne krađe u režiji predsednika Srbije Aleksandra Vučića.




Istovremeno osuđuje brutalnu primenu nasilja nad demonstrantima od strane srpske žandarmerije. Po ko zna koji put >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << predsednik Srbije prema onima koji protestuju primenjuje iste manire. Među demonstrante ubacuje svoje huligane koji uništavaju imovinu a onda policija tuče, hapsi i prebija mirne demonstrante a siledžije i svoje huligane ne dira.

Ono što karakteriše ove proteste jeste da se neke nazovi patriotske organizacije i stranke kao što su „Mi“ Branislava Nestorovića, „Zavetnici“ Milice Đurđević i „Naši“ Ivana Ivanovića žestoko protive ovim protestima jer oni liče na 5. oktobar. Oni koji su došli posle petog oktobra nisu potpisali ni Briselski ni Vašingtonski sporazum a nisu prihvatili ni Francusko-nemački predlog. Nisu učestvovali u formiranju vojske Kosova niti dovodili ROSU policiju na sever Kosova i Metohije nego to radi Aleksandar Vučić. Takođe nisu demontirali institucije srpske države kao što su sudstvo, policija, civilna zaštita, separatistima nisu dali poseban telefonski kod, predali energetiku i učešćem na lokalnim i parlamentarnim separatističkim izobrima legitimisali i legalizovali samoproglašenu republiku Kosovo. Pa i danas poslanici „Srpske liste“ odnosno Srpske napredne stranke borave u skupštini samoproglašene republike Kosovo čime aboliraju sav teror vlade Aljbina Kuratija nad Srbima. Sva ova politika je upravo delo Aleksandra Vučića koga ove nazovi patriotske oraganizacije podržvaju. Krijući se iza navodnog rusofilstva predsednik Srbije predaje separatistima južnu srpsku pokrajinu. I u svom svakodnevom obraćanju građanima Srbije ljuteći se na Evropsku uniju koja još ne priznaje njegovu izbronu krađu kaže - ne vidim ako nije mene ko će uspešno da vodi pregovore o Kosovu i Metohiji. Time predsednik želi da kaže da je jedino on u Srbiji spreman da se odrekne južne srpske pokrajine.

Pa i sada dok traju protesti predsednik Srbije u praksi primenjuje Francusko-nemački predlog i Vlada Srbije u tehničkom mandatu donosi odluku da pod maskom slobode kretanja separatističke registarske tablice mogu slobodno da se kreću teritorijom Republike Srbije. I ne samo što je priznao registarske tablice nego je priznao i separatistička dokumenta. Lične karate, pasoše, saobraćajne i vozačke dozvole. Kada posle 1. januara separatisti sa svojim simbolima samoproglašene republike Kosovo budu defilovali Srbijom neka građani znaju da je to politička tekovina „Ace Srbina“ čoveka koji je na bezobziran i brutalan način pokrao izbore u svojoj državi.

Građani Srbije su sa „Acom Srbinom“ dobili 3 u 1 i na delu se uverili u istinitost narodne poslovice koja glasi - ko laže, taj i krade a ko krade taj i izdaje.

Kako radili tako nam Bog pomogao. 

Kosovska Mitrovica
26.12.2023. godine
Informativna služba
Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije
„Otadžbina“
 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.