Izvor: Blic, 31.Jan.2024, 20:57

"NIKADA TEŽEM SASTANKU NISAM PRISUSTVOVAO" Petar Petković nakon sastanka Vučića sa ambasadorima zemalja Kvinte: Svima je jasno da je Kurti glavni krivac

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković izjavio je večeras da nikad težem sastanku nije prisustvovao nego što je bio današnji predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ambasadora zemalja Kvinte, kao i da je svima u prostoriji bilo jasno da je za trenutnu situaciju na KiM glavni krivac premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković o sastanku sa Kvintom: Svima jasno da je Kurti glavni krivac, Srbi apsolutno ugroženi

Izvor: Danas, 31.Jan.2024

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je večeras, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa ambasadorima zemalja Kvinte u zgradi Predsedništva zbog ukidanja upotrebe dinara na Kosovu, da je "svima na sastanku bilo da je Aljbin Kurti glavni krivac".

Nastavak na Danas...

Petković: Nikad teži razgovor Vučića sa predstavnicima Kvinte i EU

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2024

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nikada nije imao teži razgovor sa predstavnicima Kvinte i EU kao večeras u Beogradu povodom odluke Prištine da ukine dinar kao platežno sredstvo na Kosmetu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.