NI TRAMP DA ME POZOVE NEĆU RAZGOVARATI DOK NE UKINU TAKSE! Vučić poručio da Srbiju niko ne može da gazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''NI TRAMP DA ME POZOVE NEĆU RAZGOVARATI DOK NE UKINU TAKSE!'' Vučić poručio da Srbiju niko ne može da gazi!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su posle novih mera Prištine pale u vodu sve laži albanskih političara s Kosova da su za mir i dijalog, i poručio da nema sile koja će ga privoleti na razgovor o bilo čemu dok se takse ne povuku

Vučić je u Vranju u razgovoru s novinarima rekao da je pun jeda i brige zbog taksi koje je Priština uvela i zbog onoga što Hašim Tači govori u međunarodnim krugovima.

- Pale su u vodu sve njihove laži i neistine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje su izgovarali u zapadnom svetu. Oni su uvek govorili da su za mir i dijalog, da neće povećavati i pogoršavati mere koje su uveli, a vidimo da su sve zajedno uradili. Hašim i Haradinaj rade zajedno, ma koliko se oni lično ne voleli - rekao je Vučić.

Narod, istakao je, treba da zna koju vrstu igre oni igraju.

Tačijev savetnik kaže da navodno trebna razmotriti ukidanje prethodnih taksi, a onda i Tačijevi poslanici, kao i svi ostali, glasaju za uvođenje novih.

Dok se ne ukinu, nikakvih razgovora nema, rekao je:

- Ne postoji ta sila na svetu i taj čovek na svetu koji će da me natera da razgovaram o bilo čemu dok se takse ne povuku, ni Tramp lično da me pozove - istakao je predsednik Vučić.

CUNAMI SMRTI Broj žrtava u Indoneziji sve veći, nekoliko hiljada ljudi ostalo bez doma
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.