Izvor: Blic, 04.Jul.2023, 19:30

NEMA IZBORA U 2023. GODINI? Jedna odluka jasno govori da nećemo na birališta bar do sledećeg proleća, a ova TRI FAKTORA su ključni razlozi za odlaganje

Mogućnost raspuštanja vlade i raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora poslednjih nedelja se gotovo svakodnevno pominjalo, ali od toga, kako stvari sada stoje, neće biti ništa. Sa jedne strane, kosovski problem već mesec dana ne silazi sa dnevnog reda, ni ovdašnje ni međunarodne javnosti, sa druge strane vlast jasno pokazuje da joj se ne žuri, mada poručuje opoziciji da izabere datum, a sa treće deo opozicije organizuje proteste i ne želi nikakve razgovore sa vlašću, niti prihvata izbore pre ispunjenja zahteva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.