Izvor: Blic, 08.Feb.2024, 13:29

"NE SME DA SE DOZVOLI TO ŠTO KURTI RADI" Večeras sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu, obraća se Vučić

Vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o stanju na Kosovu i Metohiji, zakazana na zahtev Srbije, biće održana večeras u 21 čas po našem vremenu. Na sednici će se obratiti predsednik Aleksandar Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada u Prištini: Kurti otputovao u Njujork, očekuje se da će učestvovali na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu

Izvor: Blic, 08.Feb.2024

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti otputovao je u Njujork, a očekuje se da će učestvovati na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) koja će biti održana večeras u 21 čas.

Nastavak na Blic...

ISTORIJSKO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Ovo večeras ne smete da propustite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriće se večeras na sednici SB UN koja je zakazana za 21 čas...Kako je premijerka Ana Brnabić izjavila, predsednik Vučić večeras bije najtežu bitku za Srbiju i srpski narod na Kosovu i Metohiju. Izjavila je i da će predsednik koristiti termine koje do...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.