ISTORIJSKO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Ovo večeras ne smete da propustite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 21:17

ISTORIJSKO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA: Ovo večeras ne smete da propustite!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriće se večeras na sednici SB UN koja je zakazana za 21 čas.

Kako je premijerka Ana Brnabić izjavila, predsednik Vučić večeras bije najtežu bitku za Srbiju i srpski narod na Kosovu i Metohiju. Izjavila je i da će predsednik koristiti termine koje do sada nije koristio, ali će ih upotrebiti po prvi put, nimalo olako, već vrlo pažljivo i birano.

Premijerka Srbije Ana Brnabić u današnjem obraćanju na TV Prva zamolila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sve građane "da prate večeranju sednicu od 21 čas, jer će narod imati mnogo toga važnog da čuje". 

Podsećanja radi, Srbija je u ponedeljak predala zahtev misiji Gvajane, koja predsedava SB UN zahtev za sazivanje vanredne sednice zbog situacije na Kosovu i Metohiji, u kojem se, između ostalog, ističe da je aktuelna situacija u oštroj suprotnosti sa Poveljom UN i Rezolucijom SBUN 1244 i koja je takve prirode da zahteva održavanje posebne sednice Saveta bezbednosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.