NE DAMO SRBIJU, NE DAMO KOSOVO Dačić zagrmeo sa skupa, udario žestoko na Kurtija, poručio da se nasilje u Srbiji nikada ne ponovi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 20:19

"NE DAMO SRBIJU, NE DAMO KOSOVO" Dačić zagrmeo sa skupa, udario žestoko na Kurtija, poručio da se nasilje u Srbiji nikada ne ponovi!

Dačić je kazao da kada je pre 30 godina počeo da se bavi politikom nije mogao da pretpostavi da će govoriti i na skupu protiv nasilja

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je večeras na skupu "Srbija nade" da prištinska vlast pokušava silom da zauzme srpske opštine i da potpuno legalizuje i legitimizuje okupaciju KiM i poručio "Ne damo Srbiju, ne damo Kosovo".

- Kurtijeva vlast pokušava da legalizuje okupaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KiM, naše zemlje, čija je svaka stopa srpskom krvlju zalivena, srpskom tugom opevana, srpskom molitvom zakleta, ali treba da znaju - prokleti svi oni koji kuću sagradiše na tuđim grobovima - poručio je Dačić.

Poručio je svima onima koji su se, kako je rekao, nadvili nad našom zemlju u inostranstvu i zemlji: "Ne damo Kosovo i ne damo Srbiju".

, i to Srba prema Srbima, dodajući da nema tog čoveka koja nisu pogodile tragedije i u Beogradu i okolini Mladenovca.

- Nije prošlo ni 40 dana od ovih tragičnih događaja, minut ćutanja je malo da sva tragedija i tuga stane, zato je važno da pokazemo poštovanje prema žrtavama i da poručimo da se više nikada ne ponovi nasilje - rekao je Dačić. Kako je rekao, ne zna narod u Evropi kome je bilo teže i da su na nama zube lomili, ali smo ostali i opstali.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dačić: Ne damo Srbiju, ne damo Kosovo i Metohiju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Maj.2023

BEOGRAD – Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je večeras na skupu “Srbija nade” da prištinska vlast pokušava silom da zauzme srpske opštine i da potpuno legalizuje i legitimizuje okupaciju KiM i poručio “Ne damo Srbiju, ne damo Kosovo”. “Kurtijeva vlast pokušava...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.