Izvor: Blic, 08.Feb.2024, 12:15

"NASTAVLJA SE PRITISAK NA SRBE" Kancelarija za KiM: Izgorela štala porodice Milenković u u selu Odanovce, požar najverovatnije podmetnut (FOTO)

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da je u selu Odanovce kod Kosovske Kamenice izgorela štala porodice Milenković, a sumnja se da se je požar podmetnut pošto u objektu nije bilo električnih instalacija. To je, kako kažu, nastavak pritisaka i zastrašivanja Srba na Kosovu u Metohiji koji su intenzivirani nakon poslednje odluke Aljbina Kurtija da ukine srpski dinar u pokrajini.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srpska lista: Kurtijev režim se obračunava sa Srbima na KiM

Izvor: B92, 08.Feb.2024

Srpska lista ocenila je danas da je zastrašivanje poštenih i vrednih srpskih porodica posledica javnog obračuna režima Aljbina Kurtija sa Srbima na KiM...Srpska lista saopštila je da se po drugi put, u kratkom periodu, desetak srpskih porodica u selu Odanovce u opštini Kosovska Kamenica našlo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.