NAREDNI MESECI ODLUČUJUĆI ZA SRPSKI NAROD: Vučić o velikim pritiscima na našu zemlju: Sačuvaćemo luču slobode

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 21:13

NAREDNI MESECI ODLUČUJUĆI ZA SRPSKI NAROD: Vučić o velikim pritiscima na našu zemlju: "Sačuvaćemo luču slobode"

Čekaju nas velika politička iskušenja
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je večeras komemorativnoj akademiji povodom obeležavanja Dana sećanja na 17. mart 2004. godine – Pogrom na Kosovu i Metohiji.
Predsednik je pored spektakularnog govora rekao da smo sami uspeli luču slobode i samobitnosti Srba na KiM da sačuvamo.
- Želim da kažem da su predstojeći meseci odlučujući za naš narod. Ekonomski će biti odlični za naš narod, ali politički najteži meseci u poslednjih 20 godina. Želim da se sa svima vama poklonim senima naših junaka koji su pali čuvajući svoje kuće i ognjišta, i da im poručim da nisu uzalud pali - istakao je Vučić i dodao:
...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sagovornici Danasa o Vučićevom „neprimerenom obraćanju“ pred decom sa Kosova: Od incidenta u Banjskoj pravi mit i svima stavlja teret na leđa

Izvor: Danas, 17.Mar.2024

Zanimljivo je da Vučić čak koristi i susret s decom sa Kosova da bi poslao poruke i regionu i široj međunarodnoj zajednici, kaže za Danas Sonja Biserko, predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava, komentarišući obraćanje predsednika Srbije, Aleksandra Vučića javnosti, prilikom dočeka...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.