NAPADNUT SRBIN NA KOSOVU: Albanci krali drva i pretukli Želimira

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADNUT SRBIN NA KOSOVU: Albanci krali drva i pretukli Želimira

U blizini svoj kuće u selu Tučep kod Osojana, danas je pretučen Srbin povratnik, Želimir Vuković (67).



Krao novac za bolesnu devojčicu i pretio pištoljem

Vuković je pretučen u blizini svoje kuće kada je otišao do šumskog zabrana kako bi video ko seče šumu, javio je mitrovički radio Kontakt plus.

Nakon što je začuo zvuk motorne testere, Vuković je pošao do zabrana gde je zatekao Albance u seči šume. Pri povratku odatle Vuković je napadnut >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i pretučen.

Lekar u ambulanti u Osojanu, dr Saša Piskulić, rekao je da je Vuković zadobio povrede glave, desnog ramena i desne potkolenice.

Vuković, koji je inače lošeg zdravstvenog stanja, oko 14 sati prebačen je u kosovsko-mitrovičku bolnicu.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen Srbin kod Osojana

Izvor: RTS, 05.Okt.2016

U blizini svoje kuće u selu Tučep kod Osojana pretučen je Srbin povratnik, 67-godišnji Želimir Vuković. . Vuković je pretučen kada je otišao do šumskog zabrana kako bi video ko seče šumu, javio je mitrovički radio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.