Izvor: Blic, 29.Maj.2023, 18:29

NAJDRAMATIČNIJE SLIKE SA KOSOVA I METOHIJE Haos ispred zgrade opštine u Zvečanu, pripadnici KFOR-a bacaju suzavce i šok-bombe (VIDEO, FOTO)

Koliko je situacija na Kosovu napeta i ozbiljna, najbolje pokazuju fotografije i video snimci koji dolaze iz Zvečana. U Zvečanu, gde su jutros ispred zgrade opštine protestvovali okupljeni Srbi kosovska policija pucala je iz vatrenog oružja, a nakon toga je bačeno oko 30 šok bombi, kao i mnogo suzavca.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Starović: Kada su Srbi rešili da se raziđu, Kfor ih napao šok bombama, a kosovska policija bojevom municijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Starović je na Tviteru napiso da su tom prilikom mnogi mirni demonstranti povređeni, od kojih jedan i kritično...Državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nemanja Starović ukazao je na to da u trenutku kada su Srbi u Zvečanu odlučili da se raziđu i da sutra ujutru nastave protest Kfor ih je gađao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

STRAŠNI PRIZORI NA KOSOVU: Iz Zvečana stižu najdramatičnije slike - vatreno oružje, suzavci i šok bombe na sve strane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023

Koliko je situacija na Kosovu napeta i ozbiljna, najbolje pokazuju fotografije i video snimci koji dolaze iz Zvečana...U Zvečanu, gde su jutros ispred zgrade opštine protestvovali okupljeni Srbi kosovska policija pucala je iz vatrenog oružja, a nakon toga je bačeno oko 30 šok bombi, kao i mnogo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.