Izvor: Blic, 15.Apr.2024, 14:21

NA DNEVNOM REDU I ZAHTEV PRIŠTINE Počelo prolećno zasedanje Parlamentarne skupštine Saveta Evrope

U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PŠE) danas je počelo prolećno zasedanje koje će trajati do 19. aprila, a na dnevnom redu koji je utvrđen na plenumu predviđeno je pored ostalog da se razmatra i preporuka o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"OD NAŠIH PRIJATELJA NE OČEKUJEMO GLAS" Stručnjaci za "Blic TV" o zasedanju skupštine za prijem Kosova u Savet Evrope: Evo koje države mogu da glasaju PROTIV (VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Apr.2024

U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope danas počinje prolećno zasedanje, koje će trajati do 19. aprila, tokom kojeg će poslanici u Strazburu razmatrati i zahtev tzv. Kosova za prijem u Savet Evrope, a naši najviši zvaničnici poručili su da će se Srbija do poslednjeg trenutka boriti da do...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.