Izvor: Blic, 15.Apr.2024, 20:44

"OD NAŠIH PRIJATELJA NE OČEKUJEMO GLAS" Stručnjaci za "Blic TV" o zasedanju skupštine za prijem Kosova u Savet Evrope: Evo koje države mogu da glasaju PROTIV (VIDEO)

U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope danas počinje prolećno zasedanje, koje će trajati do 19. aprila, tokom kojeg će poslanici u Strazburu razmatrati i zahtev tzv. Kosova za prijem u Savet Evrope, a naši najviši zvaničnici poručili su da će se Srbija do poslednjeg trenutka boriti da do toga ne dođe.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA PREDAJE: Odlučujuća borba da sprečimo prijem tzv. države Kosovo u Savet Evrope 16. maja

Izvor: Kurir, 15.Apr.2024

Šef države Aleksandar Vučić naveo je da će inicijativa za prijem tzv. Republike Kosovo u Savet Evrope danas proći na zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope, ali da će se glavna bitka voditi sledećeg meseca

Nastavak na Kurir...

OGLASIO SE MADRID: Španija NEĆE glasati za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2024

Ministarstvo spoljnih poslova Španije potvrdilo je za Kljan Kosova da će ta zemlja zadržati svoju poziciju prema Prištini po pitanju članstva u Savetu Evrope, odnosno da će biti protiv.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.