Muzej vazduhoplovstva organizovao posetu za đake iz Kosovske Mitrovice

Izvor: TangoSix.rs, 30.Mar.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzej vazduhoplovstva organizovao posetu za đake iz Kosovske Mitrovice

Muzej vazduhoplovstva-Beograd (MVB) organizovao je humanitarnu akciju u okviru koje su đaci iz Kosovske Mitrovice obišli stalnu postavku ove ustanove kulture, saopštio je MVB.
Kako je objašnjeno,  reč je o učenicima srednje sаobrаćаjno-tehničke škole iz Kosovske Mitrovice koji su sredinom nedelje došli u Beograd i posetili Muzej vazduhoplovstva.
– Oni su imali priliku da obiđu našu stalnu postavku, kao i da od vodiča čuju priču o svakom eksponatu u prostoru >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << naše ustanove kulture. – saopštio je MVB.
Nаkon obilаskа Muzeja, učenici su posetili i Aerodrom „Nikolа Teslа“ / Foto: Muzej vazduhoplovstva-Beograd – Muzej kao ustаnovа kulture smаtrа svojom obаvezom i vаžnom ulogom dа učestvuje u orgаnizаciji i reаlizаciji dogаđаjа čiji je smisаo širenje društvene odgovornosti. – navode iz Muzeja i dodaju da se humanitarnoj akciji priključio i restoran „Borik“ na beogradskom aerodromu koji je obezbedio užinu za đake.
Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu. * indicates required
Email Address *


First Name *


Last Name *


Occupation

Company













The post Muzej vazduhoplovstva organizovao posetu za đake iz Kosovske Mitrovice appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.