Molitva za zdravlje donatora

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2016, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Molitva za zdravlje donatora

Baka Milenija Pavlović sa Kosova postala je jedna od najpopularnijih štićenica među čitaocima "Vesti". I to ne samo zbog koze koja joj je kupljena, već zbog činjenice da neki ljudi, poput uglednog Berlinca Vlastimira - Ace Barišića, veruju u njene posebne moći.

Posle napisa u kojem ovaj naš donator izlečenje od karcinoma pripisuje daru koji je dao za ovu baku iz sela Lokva, rođenu na Božić pre osam decenija, dobili smo mnogo pisama.

Među njima je i poruka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bračnog para Milosavljevića iz Melburna što su uz prilog od 200 dolara, poslali i pismo upućeno baki Mileniji: "Draga naša sestro u Gospodu, svako ko je rođen na dan nekog sveca, nosi sa sobom božji blagoslov, a vi ste rođeni na Božić. Ovo što ću vam poslati činim radi Boga i sebe. Imam 84 godine, bolestan sam, a ako možete, u molitvama nam poželite dobro zdravlje. Siguran sam da ću ga imati, kako ja, tako i moja žena Božana. Imam, hvala Bogu, dve kćerke i petoro unučadi. Svi su zdravi i pametni. Nemam šta od Boga da tražim više. Puno sreće za Hristovo rođenje od Božane i Milivoja Milosavljevića iz Melburna".

Dragi naši Milosavljevići, hvala vam kao dobrotvorima, prilog od 200 dolara smo uz vašu poruku uputili baki Mileniji Pavlović. Poznavajući je, ona će vam želju ispuniti, jer njoj nije ništa teško, a kako nam reče, vreme koje je beskonačno dugo tokom zime, provodi i u molitvi, kao svaki dobar vernik. Baku očekujemo s prvim znacima proleća u srpskoj prestonici gde će doći da operiše i drugo oko obolelo od katarakte, kada će biti i gošća naše redakcije. Dotad će je obilaziti učitelj Milovan iz Kosovske Mitrovice i članice Dobrotvorne organizacije Majka devet Jugovića iz Gračanice.

Učitelj Milovan Pavlović iz Kosovske Mitrovice, koji je i otkrio svoju prezimenjakinju u selu Lokva, dobio je ovih dana pismo iz Nemačke, adresirano na školu u kojoj radi, sa listićima Binga, igre na sreću. U njemu ga jedan čitalac moli da baka zaokruži brojeve, verovatno u nadi da će osvojiti glavnu premiju?! Šta poručiti ovom čoveku, sem da sreća možda i nije u novcu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.