Model Republike Srpske nije dobar za Kosovo

Izvor: OkRadio.rs, 08.Mar.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Model Republike Srpske nije dobar za Kosovo

Aleksandar Vulin: Ne tražimo spoljne poslove, vojsku i sve ono što RS ima po Dejtonskom sporazumu.- Milorad Dodik: Zašto Kirbi ne bi podržao i Srbe u RS da krenu putem samostalnosti, kada se bori za pravo Albanaca na samoopredeljenje.- Dušan Janjić: SAD žele jednim udarcem da nateraju Nikolića i Dačića da jasno kažu šta je zajednica opština i da ih distanciraju od Dodika.- Čedomir Antić: Republika Srpska „nije dobro ispala”? Da li zato što je politički stabilnija i funkcionalnija od Federacije BiH   Američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi je svojom izjavom da Vašington ne želi „novu Republiku Srpsku na Kosovu jer...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Vašington

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

»Racionalan zahtjev za bolji položaj Srba u FBiH«

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2013

BIJELJINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik podržao je namjeru da se savez srpskih opština u Federaciji BiH bori za što bolju poziciju tih lokalnih zajednica u procesu predstojećih ustavnih promjena u ovom entitetu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.