Mirjana Jevtić preuzela ministarsku dužnost

Izvor: RTS, 19.Dec.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirjana Jevtić preuzela ministarsku dužnost

Novoimenovana ministarka administracije i lokalne samouprave u kosovskoj vladi Mirjana Jevtić počela je danas sa radom u tom ministarstvu.
U saopštenju tog ministarstva navodi se da su Mirjanu Jevtić dočekali zamenik ministra Bajram Gecaj i generalna sekretarka Rozafa Ukimeraj.

Mirjanu Jevtić je na mesto ministra imenovao kosovski premijer Isa Mustafa krajem prošle nedelje, razrešivši prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << te funkcije Ljubomira Marića.
Mirjana Jevtić je obavljala dužnost zamenika ministra u Ministarstvu za rad i socijalno staranje. Na to mesto je imenovan Boban Stanković.
Odluke Ise Mustafe naišle su na neodobravanje grupe predstavnika Srpske liste i predstavnika Kancelarije za KiM.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIŠTINA Mirjana Jevtić preuzela dužnost posle smene Marića

Izvor: Blic, 19.Dec.2016

Novoimenovana ministarka za administraciju i lokalnu samoupravu u kosovskoj vladi Mirjana Jevtić počela je danas sa radom...Kako je saopštilo to ministarstvo, Mirjanu Jevtić su dočekali zamenik ministra Bajram Gecaj i generalna sekretarka Rozafa Ukimeraj...Mirjanu Jevtić je krajem prošle nedelje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.