PRIŠTINA Mirjana Jevtić preuzela dužnost posle smene Marića

Izvor: Blic, 19.Dec.2016, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIŠTINA Mirjana Jevtić preuzela dužnost posle smene Marića

Novoimenovana ministarka za administraciju i lokalnu samoupravu u kosovskoj vladi Mirjana Jevtić počela je danas sa radom.

Kako je saopštilo to ministarstvo, Mirjanu Jevtić su dočekali zamenik ministra Bajram Gecaj i generalna sekretarka Rozafa Ukimeraj.

Mirjanu Jevtić je krajem prošle nedelje na mesto ministra imenovao kosovski premijer Isa Mustafa krajem, razrešivši prethodno te funkcije Ljubomira Marića.

Odluke Ise Mustafe naišle su na neodobravanje grupe predstavnika Srpske liste i predstavnika Kancelarije srpske vlade za Kosovo i Metohiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mirjana Jevtić preuzela funkciju kosovske ministarke

Izvor: B92, 19.Dec.2016

Novoimenovana ministarka za administraciju i lokalnu samoupravu u kosovskoj vladi Mirjana Jevtić počela je u ponedeljak sa radom...Kako je saopštilo to ministarstvo, Mirjanu Jevtić su dočekali zamenik ministra Bajram Gecaj i generalna sekretarka Rozafa Ukimeraj...Mirjanu Jevtić je krajem prošle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.