Ministarstvo odbrane optužilo DF da ugrožava suživot u CG

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2019, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo odbrane optužilo DF da ugrožava suživot u CG

Ministarstvo odbrane Crne Gore je optužilo opozicioni Demokratski front (DF) za narušavanje bezbjednosti zemlje, narušavanje međunacionalnog i multietničkog sklada i dobrosusjedskih odnosa sa državama u okruženju. Ministarstvo odbrane je reagovalo na višednevnu kampanju tokom koje lideri Demokratskog fronta tvrde da je “granica Crne Gore sa Albanijom i Kosovom najporoznija granica u Evropi i predstavlja otvoreni put za šverc droge, cigareta, oružja, ljudi”. Jedan od lidera Demokratskog...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traže zid u Crnoj Gori prema Kosovu i Albaniji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Avg.2019

Ministarstvo odbrane optužilo lidera DF da je traženjem zida prema Albaniji i Kosovu atakovao na suživot crnogorskih naroda.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.