Milatović: Nije realno da se očekuje otpriznavanje Kosova

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 23:02

Milatović: "Nije realno da se očekuje otpriznavanje Kosova"

Jakov Milatović, novi predsednik Crne Gore, u intervjuu za Dnevnik govorio je i da li je moguće povlačenje priznanja nezavisnosti tzv. Kosova.

Na pitanje da li će sada odluka o priznavanju nezavisnosti Kosova od strane Crne Gore biti povučena, Milatović je rekao da je ona jasna.

"Nije realno da se očekuje otpriznavanje Kosova i to je stvar koja je vrlo jasna", kazao je Milatović i dodao:

"Podržavamo sve što se dogovre Beograd i Priština, i smatram >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi noralizacija odnosa Beograda i Prištine bila značajna za sve zemlje u regionu. U tom smislu Crna Gora želi da bude jedan dobar sused, koji ćee negde promovisati dobrosusedske odnose“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milatović: Nije realno da Crna Gora povuče priznanje nezavisnosti Kosova

Izvor: Beta, 05.Apr.2023, 00:02

Novoizabrani predsednik Crne Gore, Jakov Milatović, kazao je u utorak uveče da odluka o priznavanju nezavisnosti Kosova od strane Crne Gore neće biti povučena."Nije realno da se očekuje 'otpriznavanje' (nezavisnosti) Kosova i to je stvar koja je vrlo jasna", rekao je Milatović u intervjuu za Nova...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.