Mesec dana pritvora za napadača na mladića u centru Kosovske Mitrovice

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec dana pritvora za napadača na mladića u centru Kosovske Mitrovice

Sudija Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici doneo je danas odluku o jednomesečnom pritvoru za mladića koji je 18. maja u centru severne Mitrovice pucao na R. Mirkovića (22) i naneo mu teške telesne povrede.

Delo za koje je uhapšeni osumnjičen okvalifikovano je kao "ubistvo u pokušaju".

Vatreni obračun desio se u šetališnoj zoni u centru severne Kosovske Mitrovice, oko 23 sata, kada je napadač pucao i povredio Mirkovića koji je najpre zbrinut u bolnici u Kosovskoj Mitrovici, a sutradan je prebačen u Kliničko - bolnički centar u Beogradu.

U Kosovskoj policiji još nisu saopštili šta je bio motiv ovog napada.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

VATRENI OBRAČUN U KOSOVSKOJ MITROVICI: Jednomesečni pritvor osumnjičenom za oružani napad na mladića

Izvor: Večernje novosti, 21.Maj.2019

Ovakvu odluku, potvrđeno je „Novostima“ u KPS – u, doneo je sudija Osnovnog suda, a delo za koje je uhapšeni osumnjičen okvalifikovano je kao „ubistvo u pokušaju“ Osoba koja je neposredno posle pucnjave 18. maja u centru severne Kosovske Mitrovice uhapšena na informativni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.