VATRENI OBRAČUN U KOSOVSKOJ MITROVICI: Jednomesečni pritvor osumnjičenom za oružani napad na mladića

I. Radulović

21. 05. 2019. u 13:27

Ovakvu odluku, potvrđeno je „Novostima“ u KPS – u, doneo je sudija Osnovnog suda, a delo za koje je uhapšeni osumnjičen okvalifikovano je kao „ubistvo u pokušaju“

ВАТРЕНИ ОБРАЧУН У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ: Једномесечни притвор осумњиченом за оружани напад на младића

Osoba koja je neposredno posle pucnjave 18. maja u centru severne Kosovske Mitrovice uhapšena na informativni razgovor provešće u pritvoru narednih mesec dana.

Ovakvu odluku, potvrđeno je „Novostima“ u KPS – u, doneo je sudija Osnovnog suda, a delo za koje je uhapšeni osumnjičen okvalifikovano je kao „ubistvo u pokušaju“.

Vatreni obračun desio se u šetališnoj zoni u centru severne Kosovske Mitrovice, oko 23 sata, kada je napadač pucao i povredio R. Mirkovića (22) koji je najpre zbrinut u Bolnici u Kosovskoj Mitrovici, a dan nakon toga prebačen na dalje lečenje u Kliničko – bolnički centar u Beogradu.

Uviđaj i istraga o ovom slučaju trajala je do kasno u noć, ali i sutradan, uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera kako bi se što pre rešio slučaj. Ipak, iz tzv. Kosovske policije još uvek ne mogu da saopšte šta je motiv ovog napada.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije