Još trojica Srba privedenih u Banjskoj puštena na slobodu zbog nedostatka dokaza

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 14:42

Još trojica Srba privedenih u Banjskoj puštena na slobodu zbog nedostatka dokaza

Trojica Srba koji su privedeni u hotelu "Rajska banja" u Banjskoj kod Zvečana oslobođeni su zbog nedostatka dokaza, javlja dopisnik Tanjuga.

Radi se o trojici radnika hotela koji su u ponedeljak privedeni na razgovor, nakon što je u blizini kompleksa pronađeno oružje.

Portparol tzv. kosovske policije rekao je tada da će istraga pokazati da li su oni povezani sa događajima u selu Banjska u nedelju, gde je u noći između subote i nedelje došlo do sukoba lokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srba i tzv. kosovske policije, pri čemu su poginula četvorica Srba i jedan policajac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trojica Srba privedena u hotelu "Rajska banja" puštena na slobodu zbog nedostatka dokaza pušteno

Izvor: Blic, 27.Sep.2023

Trojica Srba koja su u ponedeljak uveče privedena u hotelu "Rajska banja" u Banjskoj puštena su na slobodu zbog nedostatka dokaza, saznaje Kosovo onlajn.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.