Mediji: Opozicija brani Kurtijeve specijalce, pridružili se pritisku na Vučića VIDEO

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 19:38

Mediji: Opozicija brani Kurtijeve specijalce, pridružili se pritisku na Vučića VIDEO

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović pridružio se zahtevima zapadnih zemalja da se puste trojica uhapšenih policajaca tzv. kosovske policije.

"I Viktor Orban zna da je pametno da se puste uhapšeni policajci! Zašto bi Srbija sebi dodatno otežala međunarodnu poziciju? Zašto pomažemo Kurtiju da se izvuče sad kad ceo svet vidi da je destruktivac? Zašto mu pomažemo držeći neke gljivare koji, kako Vučić kaže, jedu voće i torte u našem zatvoru?", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Stefanović u televizijskom gostovanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OPOZICIJA SE PRIDRUŽILA NAPADIMA NA SRBIJU: "Vučiću, oslobodi Kurtijeve policajce" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023

Trojica pripadnika kosovske policije službenim vozilom marke "dačija daster" došli su do alternativnog prelaza Tresava–Batnjik, ostavili vozilo i nastavili peške putnim pravcem Orahovo–Gnjilica gde su locirani u uhapšeni..Borko Stefanović ne krije da se svesrdno zalaže za oslobađanje Kurtijvih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.