Izvor: Pančevac-online.com, 03.Feb.2023, 19:22

MLADIĆ NAPADNUT KOD VITINE STABILNO Đuzić: Napala su me trojica Albanaca iz mog sela VIDEO

Trojica Albanaca ubola su nožem u rame mladića od 20 godina u selu Mogila u opštini Vitina, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić u Skupštini Srbije. Mladić je prevezen u bolnicu u Pasjanu i u stabilnom je stanju. Napad je direktna posledica antisrpske histerije i politike Aljbina Kurtija, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Novi […] The post MLADIĆ NAPADNUT KOD VITINE STABILNO Đuzić: Napala su me trojica Albanaca iz mog sela VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"TROJICA SU ME NAPALA S LEĐA, POZNATI SU MI" Ranjeni Srbin otkrio detalje napada, oglasio se i direktor bolnice u Pasjanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 11:00

Kancelarija za KiM saopštila je da je ovaj napad direktna posledica antisrpske histerije i politike Aljbina Kurtija...Boban Đuzić (20) koji je ranjen nožem kod Vitine rekao je za RTS da su ga trojica Albanaca napala s leđa, iz čista mira, a dvojica su ga ubola u rame nožem. Kaže da ih poznaje,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.