MARIN LE PEN ZAGRMELA: KOSOVO JE SRBIJA! SRBI, NEMOJTE U EU! U Briselu nam navlače ludačke košulje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIN LE PEN ZAGRMELA: KOSOVO JE SRBIJA! SRBI, NEMOJTE U EU! U Briselu nam navlače ludačke košulje!

Predsednica Nacionalnog okupljanja Marin le Pen ne veruje da Srbija, s obzirom na, kako je kazala, totalitarne istupe u funkcionisanju Evropske unije, ima interes da se integriše u taj sistem.

Ona je u intervjuu "Novostima" kazala i kako politika ucena i pretnji na primeru Mađarske, zbog odbijanja da joj se nametnu migrantske kvote, predstavlja upozoravajuće "signale mešanja u politički život država članica".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- S obzirom na totalitarne istupe u funkcionisanju EU, ne verujem da Srbija ima interes da se integriše u ovaj sistem - kazala je Le Penova.

Dodala je da je pokret kojim predsedava uvek bio protiv nezavisnosti Kosova dosledno poštujući Rezoluciju 1244 SBUN, a koja, kako kaže, potvrđuje privrženost svih država članica suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije.

Ona je dodala da je "Evropska komisija verovala da može da navuče ludačku košulju evropskim narodima, progresivno ih lišavajući čitavih delova njihovog suvereniteta, namećući prinudnu federalizaciju, koristeći, jedne za drugima, pretnje i ucene, da bi se nepokorne zemlje svrstale u vrstu".

Pratite nas i na našem instagramu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Han: Neophodan sporazum Beograda i Prištine

Izvor: RTS, 16.Okt.2018

Evropski komesar Johanes Han izjavio je za španski "Pais" da se nada da će postizanje pravno obavezujućeg sporazuma između Beograda i Prištine dovesti do toga da pet država članica Evropske unije, koje nisu priznale Kosovo, razmotre svoju odluku. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.