MAJA KONAČNO PROGOVORILA O NOVOM DEČKU: Otkrila detalje oko udaje i šta je radila na Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 01:03

MAJA KONAČNO PROGOVORILA O NOVOM DEČKU: Otkrila detalje oko udaje i šta je radila na Kosovu

Iskrena.

U najnovijem izdanju emisije ''Amidži šou'' Ognjen Amidžić ugostio je: bivšu učesnicu rijalitija ''Zadruga'' Maju Marinković, voditelja i bivšeg zadrugara Filipa Đukića, rijaliti zvezdu Tamaru Đurić, poznati pevačaki par Darka Lazića i Barbaru Bobak, kao i misicu Srbije Anju Radić.

Na samom početku emisije, Maja je otkrila svoj trenutni emotivni status, a progovorila je i o odnosu sa Milanom Jankovićem Čorbom kod kojeg je nedavno boravila na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kosovu, o čemu se mnogo pisalo i pričalo.

- Slobodna sam i tako mi prija. Ne, nisam sa Čorbom, mi smo samo prijatleji i tako će i ostati - rekla je Maja u emisiji ''Amidži šou'' i otkrila da li je spremna da u skorijem periodu stane na ludi kamen.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.