RUKU POD RUKU, SPREMNE! Maja Marinković VEČERAS stiže u Šimanovce, a sa njom dolazi i OVA BOMBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 14:54

RUKU POD RUKU, SPREMNE! Maja Marinković VEČERAS stiže u Šimanovce, a sa njom dolazi i OVA BOMBA!

Biće svašta.

Nekadašnja zadrugarka i starleta Maja Marinković večeras stiže u Šimanovce, ali razlog nije ulazak u Zadrugu o kojem se toliko priča, već gostovanje u emisiji Ognjena Amidžića.

Maja će ovom prilikom ipak govoriti o svom povratku u rijaliti, koji mnogi željno iščekuju, kao i o životu nakon diskvalifikacije, kada je Filipa Cara izgrebala i izudarala.

A post shared by Maja Marinković🕰 (@majamarinkovicc)

Zajedno sa Majom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Amidži šou će se, nakon duge medijske pauze pojaviti i Tamara Đurić, i otkriti koji su to noviteti u njenom životu, a govoriće i o majčinstvu, budući da je pre godinu dana rodila devojčicu, koju je nazvala Tamara.

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI STE NEKAD VIDELI OVAKAV DEKOLTE? Tamara Đuric je htela da NEŠTO POKRIJE, a u stvari je SVE OTKRILA

Izvor: Blic, 15.Feb.2022

Nekadašnja rijaliti učesnica Tamara Đurić pojavila se večeras u emisiji Ognjena Amidžića, a njeno novo izdanje šokiralo je sve.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.